Rreth nesh

Kompania EVKO është themeluar në vitin 1996.
Është e specializuar për prodhimin dhe paketimin e artikujve ushqimorë.
Fillimisht ka filluar me prodhimin e “OHO Flips”, me një vijë automatike, kurse më vonë është filluar edhe me prodhimin e pudingave, pjekurinave, shllagut pluhur (shkumë dhe kremë vanilje, dredhëze dhe çokollate), me përpunimin e kafesë, të kikirikëve, piresë nga patatja, miellt, koksit, kakaos, sodës bikarbona, piperit të zi, nishestes së misrit, miellit të gruriit, për të vazhduar tutje me zgjerimin e kapaciteteve punuese.

Më shumë

evko Picture1
THIRRJE PÊR SHPREHJE INTERESI
Kompania EVKO Sh.p.k. si kompani lidere në Kosovë për prodhimin e produkteve ushqimore është në kërkim të një kompanie konsulente e cila si outsource do të implementojë në tans marrveshjen e programit të granteve të përputhëshme mes EVKO Sh.p.k. dhe KIESA/MIGP-CERP në kuadër të projektit të aftësive konkuruese dhe exportit me Nr.152881.
Dosja mund të mirret përmes kërkesës ne e-mail. evkoinfo@gmail.com
Bashkë me kërkesën për dosje që kompanitë të jenë të përgjegjeshme duhet të dërgojnë edhe këto dokumente:
  • Certifikatën e regjistrimit të biznesit bashke me fletët shtesë të veprimtarive të lëshuar nga ARBK jo më të vjetër se një muaj,
  • Certifikatën e TVSH,
  • Vërtetimin tatimortë lëshuar nga ATK se kompania nuk ka obligime,jo më të vjetër se tre muaj,
  • Referencat e kompanis për punë outsource të dëshmuara me kopje kontratash dhe pagesa  bankare,
Në rast të numrit të madh të kompanive, kompania EVKO SH.p.k. do të përcjell dosjen vetëm te një numër i limituar.
Thirrja mbetet e hapur deri me datë 24/03/2020