Sodë bikarbona 500 gr

Sodë bikarbona 500 gr

Soda e bukës, e njohur gjithashtu si bikarbonat natriumi ose bikarbonat i sodës, është një përbërës popullor buke. Ai u jep ushqimeve si buka, ëmbëlsirat, kiflet dhe biskotat një strukturë të lehtë dhe të mirë.

Përmbajtja

Sodë Bikarbonati. Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210429

sqAlbanian