Kakao pluhur 80 gr 

Kakao pluhur 80 gr 

Kakao pluhur është i shkëlqyeshëm  për përgaditjen e ëmbëlsirave të ndryshme, duke i dhënë shije të pasur të qokollatës, është 100 % kako i pastërt. Kakao është burimi me i fuqishëm antioksidant i ushqimeve në botë. Kjo ju jep edhe me shumë arsye për të ngrënë ëmbëlsira me kakao pa u ndjere ne faj!

Përmbajtja

Kakao pluhur 80 gr Kakao pluhur me yndyre te reduktuar. Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210306

sqAlbanian