Miell kokosi 80 gr 

Miell kokosi 80 gr 

Mielli i kokosit është një miell i butë i bërë nga tuli pas prodhimit të qumështit të kokosit. Mielli i arrës së kokosit ka një përmbajtje kalorike edhe më të lartë se pulpat e freskëta, pasi substancat në të janë tharë, dhe për këtë arsye janë të përqendruara. Produkti ekzotik i kokosit është gjithashtu i pasur me vitamina dhe minerale B, C, E dhe K.

Përmbajtja

Miell kokosi 80 gr  Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210269

sqAlbanian