Shllag shkume 40 gr

Shllag shkume 40 gr

Shllag shkumë krem nga EVKO, me shije të ajkës, mund të përdoret për dekorimin e ëmbëlsirave, sallatave të pemëve, ose edhe për qëllime të tjera, varësisht nga nevojat e juaja.

Përmbajtja

Toping baze shllagu pluhur, sheqer pluhur, qumesht pluhur pa yndyre, emulgatore, arom ajke e embel, stabilizator, kakao pluhur, kakao, arome, vanilje. Te ruhet ne vend te thate dhe te erret!

Barkodi

3902756210184

sqAlbanian