Mak I Kaltert 100gr.

Mak I Kaltert 100gr.

Mak I Kaltert 100gr. Përbërës ideal për përgatitjen e ëmbëlsirave të vecanta. Ka një aromë dhe shije të dallueshme,me këtë përbërës ëmbëlsirat tuaja do të shijojn më shumë.

Përmbajtja

Mak I Kaltert 100gr. Të ruhet në vend të freskë dhe të thatë!

Barkodi

3902756220121

sqAlbanian