Sheqer pluhur 200 gr

Sheqer pluhur 200 gr

Sheqeri pluhur është i shkëlqyer për dekorimin e ëmbëlsirave, edhe pse qëllimi i tij kryesor është të ëmbëlsojë gojën tuaj. Ky lloj sheqeri mund të zëvendësojë shumë mirë sheqerin klasik, si rrjedhojë, ai mund të përdoret në përgatitjen e të gjitha ëmbëlsirave.

Përmbajtja

Sheqer pluhur 200 gr Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210313

sqAlbanian