Puding Dredhëze 40 gr

Puding Dredhëze 40 gr

Pudingu me shije dredhëze është një përzierje e butë dhe kremoze. Është bërë pothuajse në të njëjtën mënyrë si pudingu me vanilje ose çokollatë, por në vend të kësaj bëhet me dredhëze të freskëta. Ky puding kremoz dhe i shijshëm është i mrekullueshëm në çdo kohë.

Përmbajtja

Puding Dredhëze 40gr  Nisheste misri, sheqer, krip, aromë dredhëze dhe ngjyrëartificiale ushqimore. Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210122

sqAlbanian