Puding Vanilje 800 gr 

Puding Vanilje 800 gr 

Puding Vanilje është një nga ato desertet më të lehta dhe të shpejta që mund të përgatiten çdo kohë të javës dhe mund të shijohen si një desert i ëmbël për drekë apo darkë.

Përmbajtja

Puding Vanilje 800 gr  Nisheste misri, sheqer, kripë, aromë vanilje dhe ngjyrë artificiale ushqimore. Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210146

sqAlbanian