Rrush i thatë 80 gr 

Rrush i thatë 80 gr 

Rrushi i thatë është një ndër ushqimet më të pasura me vlera ushqimore. Rrushi i thatë mund të jetë i zi ose i verdhë, me ose pa bërthama. Karakteristikë e tijë është se ai është si rrushi i freskët dhe përmban potasium, fosfor, kalcium, magnezium, bakër, hekur, fibra, karbohidrate, vitamin B, C dhe sheqerna, është i pasur me substanca anti-oksidante, ka një rol të rëndësishëm në kurimin e sëmundjeve të aparatit të fyrmarrjes dhe aparatit tretës.

Përmbajtja

Rrush i thatë 80 gr Të ruhet në vende të thata dhe të errëta.

Barkodi

3902756210320

sqAlbanian